Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Courseware Company | 09-07-2020 | Article Rating | (0) reacties

Binnenkort beschikbaar: THRIVE LXP

Binnenkort beschikbaar: THRIVE LXP

The Courseware Company kondigt een strategische samenwerking aan met THRIVE. THRIVE is een toonaangevend Learning Experience Platform (LXP).

THRIVE LXP

THRIVE LXP is het ultieme leerplatform dat organisaties helpt bij het innoveren van opleiden en ontwikkelen. THRIVE zet de lerende centraal met een gepersonaliseerde leerervaring. Kies de onderwerpen waar je graag meer over wil weten en het platform laat voor jou relevante content zien. Volg e-learning modules, bekijk video’s, meld je aan voor events of start discussies, in THRIVE kan het allemaal.

THRIVE draait om het creëren van een effectief en efficiënt leerlandschap door middel van next-gen technologie, personalisatie, data en een modern leerontwerp. Wereldwijd werken al veel bedrijven met THRIVE, waaronder The Ordinary, AO, Morrisons, Sky en meer.

Samenwerking met THRIVE

Chris Textor, CEO van The Courseware Company, over de samenwerking:

‘We zijn blij deze samenwerking met THRIVE aan te kondigen. THRIVE LXP is een toonaangevend Learning Experience Platform dat we toevoegen aan ons portfolio van leertechnologie. THRIVE is een bedrijf met veel ervaring dat een platform heeft gebouwd dat nieuw, verfrissend en geschikt is voor nu en de toekomst. We vinden het prettig dat de lerende centraal staat, contentgedreven is en gericht is op betrokkenheid. Het is zo gemakkelijk dat het de lerende motiveert om het te gebruiken en het continu leren stimuleert. THRIVE LXP is een geweldige aanvulling op ons productportfolio en we kijken ernaar uit om met deze propositie waarde toe te voegen voor onze klanten in de Benelux.’

Sean Reddinton, CEO van THRIVE, vult aan:

‘We’re very excited to welcome The Courseware Company to the THRIVE team. With a proven track record in the learning industry, they’re the obvious choice to bring THRIVE LXP across the channel. I can’t wait to see how our solutions can help their clients close the skills gap, empower continuous learning and drive real measurable bottom-line results. It’s also great to see THRIVE continuing to expand further around the globe with the help of our ever-growing partner network.’

Meer weten?

Vanaf september is THRIVE bij The Courseware Company beschikbaar. Volg de komende tijd het laatste nieuws rondom het LXP op deze website en via Twitter en LinkedIn. Wil je nu al meer weten over THRIVE? Neem dan contact op met Tijs Holkenborg, Sales Online Leeroplossingen, via onderstaande knop.

Neem contact op


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.