Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Drillster | 18-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Contract Drillster en Nouvelles Donnes

Contract Drillster en Nouvelles Donnes

Drillster en Nouvelles Donnes, toonaangevende aanbieder van consultancy en training diensten in Frankrijk, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima. De overeenkomst werd getekend tijdens de handelsmissie die gelijktijdig plaatsvond met het staatsbezoek van het koninklijk paar aan Frankrijk op 11 maart. 
 
Start-ups waren nadrukkelijk aanwezig in het programma van de handelsmissie die parallel gehouden werd aan het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koning Máxima aan Frankrijk. Drillster gaf een pitch tijdens een Frans-Nederlandse start-up sessie en toonde de adaptieve leertool tijdens de Innovatieparade die door het koninklijk paar bezocht werd. Drillster was één van de twee Nederlandse start-ups die onder het toeziend oog van Willem Alexander en Máxima een contract tekenden met een Franse partner.  
 
Nouvelles Donnes en Drillster tekenden de overeenkomst voor het gebruik van Drillster’s adaptieve leertechnologie in de permanente educatie van Franse banken en verzekeraars. Drillster is de app die in staat is om een medewerker een herinnering te sturen net voordat belangrijke kennis dreigt weg te zakken. Samen met de expertise van Nouvelles Donnes op het gebied van financiële thema’s wordt zo een innovatieve oplossing geboden voor de permanente educatie van medewerkers van Franse financiële instellingen. 
 
Vorig jaar initieerde Nouvelles Donnes een innovatiestrategie met betrekking tot permanente educatie voor haar klanten en selecteerde Drillster als een van haar innovatiepartners.
 
Na een succesvolle pilot bij een grote Franse commerciële bank hebben Nouvelles Donnes en Drillster nu een overeenkomst getekende die verdere expansie van het gebruik van Drillster’s adaptieve technologie mogelijk maakt. 
 
Léni Maroglou, directeur van Nouvelles Donnes licht toe: ”Het wettelijk kader waarbinnen banken en verzekeringsmaatschappijen opereren, wijzigt continu. Dit heeft tot gevolg dat financiële instellingen hun medewerkers continu moeten bijscholen op veel verschillende onderwerpen. Dat is een hele uitdaging, met name als dat voor vele duizenden medewerkers moet gebeuren. Onze ND2D tool stelt medewerkers in staat hun kennis op een onderhoudende en efficiënte manier bij te werken, uitgaande van het concept van vijf minuten leren per dag. En het ND2D programma is ook op de telefoon en tablet beschikbaar.
 
Marco van Sterkenburg, CEO van Drillster, voegt hieraan toe: “essentiële kennis en awareness moeten het hele jaar op peil zijn en niet alleen ten tijde van een training. Drillster verhoogt de retentie van een training of opleiding en dit resulteert in een veel hoger rendement op de training bij een aanzienlijk kortere studietijd.” 
 

Foto signing ceremony ©Stephanie Knibbe

http://drill.st/yg4ixp


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.