Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van TinQwise | 15-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Edossier Leader Led Learning nu online

Edossier Leader Led Learning nu online

Is je bedrijf al een lerende organisatie? Hoe ga je dan een stap verder? In ons nieuwe edossier Leader Led Learning lees je hoe je leiders zich verantwoordelijk voelen voor de ontwikkeling van hun medewerkers en hierbij zelf het voortouw nemen. Zij coachen en trainen hun mensen on-the-job en zijn zich ervan bewust dat zij de toon moeten zetten bij alle leerinterventies binnen het bedrijf.

Sleutelpositie voor leiders
Binnen de lerende organisatie hebben leiders een sleutelpositie. Zij zorgen voor draagvlak en ondersteunen leerervaringen met storytelling en voorbeeldgedrag. In dit e-dossier leggen we uit hoe jouw organisatie leader led learning effectief kan inzetten. Organisaties die leader led learning toepassen zijn bewezen succesvoller, dus doe er je voordeel mee.

Klik hier & veel leesplezier!

TinQwise


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.