Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Onderwijsdagen 2016 zoekt ideeën

Onderwijsdagen 2016 zoekt ideeën

Dé Onderwijsdagen zoekt inspirerende, creatieve ideeën voor onder andere sprekers, sessievormen en onderwerpen. SURF en Kennisnet houden Dé Onderwijsdagen 2016 op 7, 8 en 9 november in het WTC in Rotterdam. Het overkoepelende thema onderwijs op maat. De preconferentie staat in het teken van de flexibele en persoonlijke digitale leeromgeving.

 

Voor de preconferentie en voor beide congresdagen is de organisatie op zoek naar creatieve ideeën voor het programma. Daarvoor is een call for subjects geopend. De call for subjects staat open t/m 1 april. Later in april wordt de call for proposals geopend, waarbij sessievoorstellen ingediend kunnen worden.

 

Bron: SURF


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.