Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Innovatieprijs: de genomineerden

Innovatieprijs: de genomineerden

Jaarlijks reikt Avans prijzen uit aan innovatieve initiatieven binnen de hogeschool. De vijf genomineerden voor de Innovatieprijs 2016 zijn:

 

Student in de lead

De Academie voor Algemeen en Financieel Management in Breda dingt mee met een onderwijsprogramma gericht op de ondernemende student: Student in de lead. Binnen dat programma nemen studenten zelf verantwoordelijkheid voor hun ontwikkeling en werken ze met cases direct uit het bedrijfsleven.

 

Building Bridges

Het maatschappelijke debat polariseert. De Academie voor Veiligheid en Bestuur komt daarom met Building Bridges, dat deelnemers vanuit een ander perspectief wil laten kijken naar tegengestelde belangen of kwesties.

 

MOOC over biobased economy

Het Centre Of Expertise Biobased Economy is een van de pioneers op gebied van MOOC’s binnen het hbo. De opleiding doet mee met een gratis MOOC over biobased economy in de regio.

 

Houd je grote feedbek

Feedback is een van de meest gebruikte instrumenten om aan te zetten tot ontwikkeling, leren en verandering. De Academie voor HRM en Bedrijfskunde in Den Bosch komt met Houd je grote feedbek! Een alternatieve methode voor feedback.

 

Krijg energie van studenten

Excellente studenten een goed beeld geven van realistische bedrijfssituaties, dat beoogt de Academie voor Marketing en International Business in Den Bosch met Krijg energie van studenten! Studenten moeten een oplossing bedenken voor vragen uit het bedrijfsleven. Docenten springen alleen bij met kennis als daar om gevraagd wordt.

 

Bron: Avans.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.