Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van e-Learning.nl | 25-06-2020 | Article Rating | (0) reacties

VCA e-learning: snel en gemakkelijk te volgen

VCA e-learning: snel en gemakkelijk te volgen

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijk op de werkplek. Een goede VCA-opleiding kan daar voor zorgen. Maar dan moet een cursus snel en gemakkelijk te volgen zijn. Wij merkten dat er nog veel te winnen was. in1keerVCA.nl maakte gebruik van e-learning-modules die op de markt beschikbaar zijn. Toen we merkten waar onze klanten tegenaan liepen, hebben we besloten dat het beter kan en zijn wij in eigen beheer e-learnings voor VCA gaan ontwikkelen.

Bij veel e-learnings moet je een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken, persoonlijke gegevens achterlaten om daarna in een ingewikkelde menustructuur terecht te komen. Bij sommige cursussen heb je een probleem als je die wilt volgen op een mobiele telefoon.

Simpel maken was dan ook ons doel. En dat is gelukt! Alle kandidaten die bij in1keerVCA.nl en VCA e-learning boeken krijgen een inlogcode en link toegestuurd. Daarmee kan de cursist altijd en op elk apparaat direct naar de eigen leeromgeving. En omdat cursisten geen persoonlijke gegevens invullen, is deze e-learning ook APV proof.

De opbouw van de e-learning is bewust simpel gehouden. Na ieder hoofdstuk volgen een aantal toetsvragen. Deze vragen moeten juist beantwoord zijn voordat de cursist naar volgende vraag of hoofdstuk kan. Deze toetsmomenten door de hele cursus zijn belangrijke leermomenten en een goede voorbereiding op het VCA-examen, omdat de vragen daarop aansluiten. Het officiële VCA-examen kent 5 typen vragen, deze worden in de e-learning geoefend.

De VCA e-learning is zo opgebouwd dat alleen de lesstof die geëxamineerd wordt behandeld wordt. Alle overbodige ballast die wij in sommige e-learnings tegenkwamen, hebben wij weggelaten.

Als de cursisten de e-learning hebben afgerond, zijn ze klaar om het officiële examen voor VCA Basis of VCA VOL af te legen op één van onze ruim 80 examenlocaties in Nederland.

Voor meer informatie, kijk op in1keerVCA.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.