Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

EduChallenge zoekt studenten

EduChallenge zoekt studenten

SURFnet zoekt studenten die kansen en mogelijkheden zien om de nieuwste technologieën en innovatieve ICT-oplossingen toe te passen in het onderwijs. De EduChallenge biedt studenten ruimte, begeleiding en faciliteiten om met innovatieve ideeën aan de slag te gaan en geeft hun een podium om concrete voorstellen te presenteren.

 

De EduChallenge  wordt van 20 tot en met 22 april in Utrecht gehouden. Op de eerste dag worden teams samengesteld. De deelnemers gaan vervolgens aan de slag met een gezamenlijk gekozen innovatief idee, dat zij in drie dagen tijd omzetten in een concept of prototype. Ze krijgen daarbij begeleiding van coaches en experts uit het werkveld. Alle teams pitchen hun concept of prototype aan een jury, die de winnaar aanwijst.

 

Meer informatie over de EduChallenge is te vinden op de site van SURF.

 

Bron: SURF


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.