Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking van Noordhoff Health

Samenwerking van Noordhoff Health

Noordhoff Health en Profportaal Zorg gaan samenwerken. Noordhoff, de uitgever van leermiddelen en leercontent gaat samenwerken met de coöperatie van meer dan dertig ziekenhuizen en instellingen in Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Om te beginnen, voegen beide partijen hun bestaande e-learningbibliotheken samen. De klanten van Noordhoff Health en de leden van Profportaal Zorg profiteren daarmee direct van de samenwerking. Zij kunnen gebruikmaken van een uitgebreider e-learningpakket.

 

De beide aanbieders leveren leeroplossingen voor opleiding, na- en bijscholing in de zorg die drastisch verandert. Zorgprofessionals moeten bevoegd en bekwaam blijven, dus bijblijven en meegroeien. Leren verplaatst zich steeds meer naar de werkvloer; leren in de praktijk wordt steeds belangrijker, net als een leven lang leren . Dat vraagt om flexibele leeroplossingen. E-Learning speelt daarbij een belangrijke rol.

 

Bron: Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.