Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

MasterClass: les van top-professionals

MasterClass: les van top-professionals

De Amerikaanse start-up MasterClass biedt online cursussen aan waarin topacteurs, sporters en artiesten de deelnemers de fijne kneepjes van het vak leren. Er zijn cursussen van de beroemde Amerikaanse fotografe Annie Leibovitz, bestseller-auteur James Patterson en tennislessen van Serena Williams. Na eerder Dustin Hoffman heeft de startup nu ook acteur Kevin Spacey weten te strikken. Spacey kreeg onder meer een Oscar voor American Beauty en speelde de politicus Frank Underwood in House of Cards.

 

MasterClass biedt vanaf de oprichting alleen maar persoonlijke online cursus. Dus geen analoge lesstof die pas later online beschikbaar is gemaakt, maar interactieve sessies waarin je als deelnemer aan het werk moet.

 

Elke cursus kost 90 dollar en bestaat uit 10 tot 25 sessies die ongeveer 12 minuten duren. Deelnemers kunnen de lessen zo vaak herhalen als ze willen.

 

MasterClass haalde sinds de oprichting in september 2015 21,4 miljoen dollar op bij investeerders en kondigde recent een nieuwe investeringsronde aan.

 

Bron: RTLZ


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.