Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-02-2016 | Article Rating | (0) reacties

SURFnet is op zoek naar start-ups

SURFnet is op zoek naar start-ups

Op 19 mei houdt SURFnet het eerste Start-up Live Event, waar start-ups de gelegenheid krijgen om hun producten en diensten aan het onderwijs te presenteren. Ook geeft SURFnet tijdens de bijeenkomst een update over het Start-up Podium. Met het Start-up Podium wil SURFnet het onderwijs toegang geven tot nieuwe innovatieve producten en diensten, vanuit de gedachte dat start-ups een belangrijke impuls aan vernieuwing binnen het onderwijs kunnen geven.

 

Behalve een bijeenkomst, worden start-ups ook gepresenteerd op de website startuppodium.surf.nl. Betrokkenen binnen het onderwijsinstelling kunnen de pitches van start-ups bekijken en van een waardering voorzien. Daarnaast is het mogelijk om direct in contact te komen met een start-up.

 

SURFnet is op zoek naar kleine, innovatieve start-ups die een interessante technologische ICT-toepassing (product of dienst) leveren voor het onderwijs en die zichzelf willen presenteren op het Start-up Podium.

 

Bron: SURFnet


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.