Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-02-2016 | Article Rating | (0) reacties

Zorg verbetert dankzij e-learning

Zorg verbetert dankzij e-learning

Zorgprofessionals vinden dat leren via e-learning betere zorg oplevert voor de cliënt. Dit blijkt uit onderzoek van kennisplein Zorg voor Beter. E-learning is populair bij verzorgenden en verpleegkundigen die Zorg voor Beter bezoeken.

 

Vijfentachtig procent van de ondervraagden heeft één van de instrumenten op het kennisplein in de praktijk gebruikt. Van het aanbod wordt e-learning het meest gebruikt: door 45 procent van de ondervraagden. Meer dan de helft van deze gebruikers meent dat de zorg voor cliënten door deze instrumenten verbeterd is. In totaal vulden 962 mensen de digitale enquête van Zorg voor Beter in.

 

Bron: Skipr.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.