Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 16-02-2016 | Article Rating | (0) reacties

SkillsTown en ABAB co-creatie webinars

SkillsTown en ABAB co-creatie webinars

 

ABAB en SkillsTown starten samenwerking

Co-creatie van webinars op het gebied van o.a. fiscaal, juridisch, pension-, subsidie- en personeelsadvies.


ABAB Accountants en Adviseurs en SkillsTown gaan een samenwerking aan met betrekking tot het creëren en uitzenden van webinars. De brede kennis van ABAB en de ervaring als online opleider van SkillsTown, worden samengebracht bij het live uitzenden van webinars.

Verschillende thema’s
Tijdens de uitzending van ieder webinar ligt de focus op relevante kennisoverdracht. “Vanuit onze brede dienstverlening bezitten wij een schat aan kennis. Deze kennis willen wij delen met organisaties en hen continu op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen. In SkillsTown hebben wij een partner gevonden waarmee wij dit door middel van webinars op een professionele manier kunnen doen”, zegt Ineke Nouwens, Manager Marktmanagement, Marketing & PR bij ABAB Accountants en Adviseurs.

Er komen verschillende thema’s aan bod tijdens de live uitzendingen. Zo wordt er door de experts van ABAB bijvoorbeeld ingegaan op arbeidsongeschiktheid, subsidies en praktische tips rond fiscale wijzigingen.

Belang van webinars
Beide partijen zien het belang van blended leren en dus het uitzenden van webinars. “Tegenwoordig is het enorm belangrijk om de mogelijkheid van verschillende leervormen aan te bieden. Met een samenwerking als deze kunnen we samen met ABAB mooie webinars creëren”, aldus Hans Schuurmans CEO SkillsTown.

Over ABAB
ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 14 kantoren in het zuiden van Nederland. ABAB onderscheidt zich door haar brede dienstverlening en klantbedieningsformules. Voor alle klanten, nationaal of internationaal en klein, middelgroot of groot, geldt dat ABAB ervoor zorgt dat zij de ondersteuning krijgen die bij hen past. De klantenkring bestaat met name uit niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

ABAB ondersteunt haar klanten op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, wettelijke controles, (internationale) fiscale en juridische advisering, pensioenadvisering, subsidie-advisering, salarisadministratie, personeelsadvisering, corporate finance, administratieve automatisering, ruimtelijke ordening en vastgoedadvisering, inkomens- en estateplanning, mediation, administratieve dienstverlening en MVO-advisering. Meer informatie: www.abab.nl

Over SkillsTown
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen. Met e-learning, webinars en performance support ondersteunen zij in het worden van een lerende organisatie waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. Meer informatie: www.skillstown.nlHoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.