Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 07-06-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar met Jasmijn Mioch Universiteit Leiden

Gratis webinar met Jasmijn Mioch Universiteit Leiden

De Wereld Leert Door, nu en na 2020! Blend the right mix! webinar 11 juni 2020 met Jasmijn Mioch (Universiteit Leiden)
In het kader van het driejarig bestaan van Let’s Learn! bieden we onze relaties drie webinars aan. Dit is het derde webinar met het thema Blend the right mix!
 

Derde webinar 11 juni 2020 start 8:30 uur
In dit webinar gaan we kijken naar hoe je op een creatieve manier je online content kunt blenden. Wat betekent dit voor de leercultuur in je organisatie? Hoe organiseer je de juiste dingen op het juiste moment? Hoe zet je veranderingen in gang?
En hoe ga je om met de strategie van de organisatie tijdens het maken van de keuzes?
En natuurlijk: wat levert het op.
In dit webinar laat Jasmijn Mioch je de uitwerking van deze vragen zien, zoals die voor medewerkers bij Universiteit Leiden is gemaakt.

Als relatie van Let's Learn! kun je dit webinar gratis bijwonen, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.
Locatie: Deze bijeenkomst zal online via zoom plaatsvinden. Je kunt deelnemen via deze link: Leren Nu en Na 2020!  Blend the right mix! (het te gebruiken wachtwoord is 990467).

Over Jasmijn Mioch, Learning & Development Programme Manager at Universiteit Leiden:
“Creating a Learning Culture with impact.” Dat is waar Jasmijn voor staat en wat ze als professional op het gebied van learning and development wil bereiken. Ze vertaalt daarvoor de strategische view van Universiteit Leiden in concrete leeroplossingen. Jasmijn is niet bang voor nieuwe technologieën en mogelijkheden als sociaal leren, blended leren en leren on the job.

Over Helma van den Berg
Helma is sinds 2010 bezig met online leren en ontwikkelen. Na gewerkt te hebben bij de grootste online opleider is ze sinds 3 jaar gespecialiseerd op microlearning. Ze verzorgt spreekbeurten en masterclasses. Samen met het team van Let’s Learn! ontwikkelt ze veel goede online en offline microlearnings.

Programma 11 juni 2020 (online) webinar Jasmijn Mioch
08:30 – 09:15 Van theorie naar praktijk met Helma en Jasmijn
09:15 – 09:30 Vragen en antwoorden

Wil je de eerdere webinars terugkijken? Klik dan op de link naar de recording van de webinar met de titel Leren nu en na 2020 volgens Ger Driesen

Of

Leren nu en na 2020 #Hoe dan met Sabrine Swanenberg


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.