Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 01-06-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar met Sabrine Swanenberg Jeugdzorg

Gratis webinar met Sabrine Swanenberg Jeugdzorg

De Wereld Leert Door, nu en na 2020! #Hoedan webinar 4 juni 2020 met Sabrine Swanenberg (Jeugdzorg)
In het kader van het driejarig bestaan van Let’s Learn! bieden we onze relaties drie webinars aan. Dit is het tweede webinar met het thema #Hoedan.
 

Tweede webinar 4 juni 2020 start 8:30 uur:
In dit webinar gaan we kijken naar hoe je op een goede manier je online content kunt verbeteren naar content die past bij leren nu en na 2020. We gaan ook in op hoe je fysieke trainingen blended maakt. Dat doen we door te werken vanuit de theorie naar de praktijk. Het wordt een webinar met handvatten om zelf aan de slag te gaan én te horen wat het je oplevert.
Sabrine Swanenberg vertelt aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wat werkt en wat niet. We kijken met haar naar vragen als ‘wat levert het aanpassen van content op’ en ‘hoe houd je content up to date?

Als relatie van Let's Learn! kun je dit webinar gratis bijwonen, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.
Locatie: Deze bijeenkomst zal online via zoom plaatsvinden. Je kunt deelnemen via deze link: Leren Nu en Na 2020!  #Hoedan (het te gebruiken wachtwoord is 990467.

Over Sabrine Swanenberg, Opleidingsadviseur bij entrea lindenhout
“Creativiteit is onontbeerlijk om effectief in je werk en in leren te kunnen zijn”, volgens Sabrine. Sabrine omschrijft zichzelf als coördinerend en verbindend, resultaatgericht, ondernemend en creatief. Zaken die ze inzet in haar functie bij jeugdzorginstelling entrea lindenhout.

Over Helma van den Berg
Helma is sinds 2010 bezig met online leren en ontwikkelen. Na gewerkt te hebben bij de grootste online opleider is ze sinds 3 jaar gespecialiseerd op microlearning. Ze verzorgt spreekbeurten en masterclasses. Samen met het team van Let’s Learn! ontwikkelt ze veel goede online en offline microlearnings.

Programma 4 juni 2020 (online) webinar Sabrine Swanenberg
08:30 – 09:15 Van theorie naar praktijk met Helma en Sabrine
09:15 – 09:30 Vragen en antwoorden

Locatie Deze bijeenkomst zal online via zoom plaatsvinden. Je kunt deelnemen via deze link  Leren Nu en Na 2020! #Hoedan (het te gebruiken wachtwoord is 990467).
Wil je de eerste webinar terugkijken? Klik dan op de link naar de recording van het eerste webinar met de titel Leren nu en na 2020 volgens Ger Driesen


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.