Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 22-05-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar met Ger Driesen

Gratis webinar met Ger Driesen

De Wereld Leert Door, ook nu en na 2020!

Als reactie op de crisis is er door veel mensen online leren omarmd. Dat is een goede ontwikkeling voor al die mensen die al lang geloofden in online leren, maar in hun organisatie tegen weerstand aan liepen.  In de afgelopen weken was er geen keuze meer. Wilde je blijven leren, dan moest dat online. Maar wat betekent dat voor de periode na deze crisis? We nemen dit thema graag als onderwerp voor de drie webinars die we verzorgen voor onze relaties in het kader van het driejarig bestaan van Let’s Learn! Natuurlijk doen we gezien de RIVM maatregelen niet met een ontbijtsessie op een externe locatie, maar via de mogelijkheden van webinars.

Eerste webinar 28 mei 2020:
Ger Driesen over Leren Nu en Na 2020!

In dit webinar delen Ger Driesen en Helma van den Berg hun beeld van de toekomst van leren en ontwikkelen. Deelnemers worden uitgedaagd om mee te denken en te discussiëren. Wat zijn de scenario’s voor de toekomst en waar kun je als HRM of HRD het beste voor kiezen, zodat je weet waar je mee aan de slag kunt gaan en een verschil kan gaan maken.

Over Ger Driesen

Ger is al jaren een van de vooraanstaande leiders in de wereld van leren, leiderschap en talentontwikkeling. Als ‘trendcatcher’ schrijft hij veel en spreekt hij op veel internationale congressen. In 2013 werd hij beloond met “Learning & Development Leadership Award 2013” tijdens een internationaal HRD Congres. Hij is verbonden met aNewSpring en verzorgt daarnaast leiderschapstrajecten.

Over Helma van den Berg

Helma is sinds 2010 bezig met online leren en ontwikkelen. Na gewerkt te hebben bij de grootste online opleider is ze sinds 3 jaar gespecialiseerd op microlearning. Ze verzorgt spreekbeurten en masterclasses. Samen met het team van Let’s Learn! ontwikkelt ze veel goede online en offline microlearnings.

Programma 28 mei 2020 (online) webinar Ger Driesen

08:30 – 09:00    Samen In gesprek Ger en Helma
09:00 – 09:15 Verdieping en nieuwe ideeën
09:15 – 09:30 Laatste vragen en antwoorden

Locatie: Deze bijeenkomst zal online via zoom plaatsvinden. Je kunt deelnemen via deze link (het te gebruiken wachtwoord is 990467).

Alvast lezen wat Ger eerder heeft geschreven als antwoord op de vraag How will the COVID-19 pandemic impact learning and development in the long term? Klik dan hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

23-11

Ctrl-alt delete: is je brein te resetten?

Door: Let’s Learn!
22-11

Snelle eLearning authoring toolkit

Door: iSpring Solutions
29-11

LMS of LXP? Zo maak je de beste keuze.

Door: UP learning

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.