Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 15-05-2020 | Article Rating | (0) reacties

Opleiders bundelen krachten voor zorghelden

Opleiders bundelen krachten voor zorghelden

Op maandag 11 mei ging heldenveiling.nl officieel de lucht in. Inmiddels worden er iedere dag vele bijzondere items aangeboden. Ook hebben enorm veel personen én organisaties zich aangesloten bij het initiatief. Met deze veiling willen de initiatiefnemers niet alleen de zorghelden waarderen, maar hen en hun familie daadwerkelijk ondersteunen. Daarom gaat de opbrengst volledig naar ZWIC en Stichting Kind en Ziekenhuis.


Veilingitems
Er worden al meer dan 60 unieke veilingitems aangeboden. Zo vind je op heldenveiling.nl items van onder andere Martin Garrix, Hans van Breukelen, Addy van de Krommenacker, Librije en Victor Mids. Naast deze bijdragen, bundelen ook opleiders hun krachten met veilingitems op de site.

Zo stelt ‘trainer van het jaar 2020’ Laura den Ouden een tocht op een luxe catamaran en een masterclass beschikbaar, geven topcoach Marc Lammers én de auteurs van bestseller ‘online invloed’ persoonlijke inspiratiesessies en biedt online opleider SkillsTown zowel een professioneel webinar als een gepersonaliseerde online leeromgeving aan.


Over de veiling
De heldenveiling is een initiatief van dezelfde initiatiefnemers als #klapcoronadewerelduit. In eerste instantie werden de veilingitems tot en met 17 mei geveild maar wegens het succes van de actie is de veiling verlengd tot 24 mei. Er kunnen nog steeds veilingitems aangeboden worden. Voor meer informatie, het bieden op een item of het aanbieden van een eigen item ga je naar www.heldenveiling.nl
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.