Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-05-2020 | Article Rating | (0) reacties

Online FLOWSPARKS Inspiratiedag op 14 mei

Online FLOWSPARKS Inspiratiedag op 14 mei

De jaarlijkse FLOWSPARKS Inspiratiedag wordt dit keer niet in Eindhoven gehouden, maar vanuit Eindhoven. Bedoeld als inspiratie voor wie al met FLOWSPARKS werkt en voor iedereen die FLOWSPARKS wil ontdekken. De livestream is begint op 14 mei om 3 uur ’s middags en duurt tot half 5. Gebruikers geven inzicht in hoe zij FLOWSPARKS gebruiken en wat hun ervaringen zijn. Inleiders zijn:

Isabel Juliana – Hoofd Leerhuis van het Albert Schweitzer ziekenhuis

Zij vertelt hoe het lukte om onder hoge druk en in de bijzondere tijd van het coronavirus te starten met FLOWSPARKS en binnen 2,5 dag een drietal leerprogramma’s te ontwikkelen: een “Helden scholingsprogramma” voor verpleegkundigen en arts assistenten en een introductieprogramma voor nieuwe medici waarbij een 2 daags-fysiek programma is omgezet naar een digitaal leerprogramma.

Mirjam Singstra – Sales & Product Trainer bij Nederlandse Loterij

Zij laat het opleidingsprogramma voor Retailers bij de Nederlandse Loterij zien.

Hiermee worden jaarlijks de medewerkers van de meer dan 5.000 verkooppunten van de loterij opgeleid en gecertificeerd.

Frank van den Berg – Adviseur bij KPN Academy

Hij vertelt over de ontwikkeling en introductie van het adaptieve online programma Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Een verplicht jaarlijks terugkerend certificeringsprogramma voor verkopers in de winkels en callcenters van KPN, ontwikkeld met het nieuwe SMART Program FASTLANE.

Alec W. Serlie – Assistant Professor Work & Organizational Psychology bij Erasmus University Rotterdam & Board Room Consultant bij GITP

Hij vertelt over een toonaangevend 3-jarig Europees subsidieproject (DEVELOP) waarbij door een internationaal consortium een innovatief platform is ontwikkeld gericht op persoonlijke carrièreontwikkeling op afstand. Dit platform helpt medewerkers bij het identificeren en ontwikkelen van soft-skills door het aanreiken van leerpaden en het verkennen van hun carrièremogelijkheden door gebruik te maken van transversale competenties en hun sociaal kapitaal. FLOWSPARKS is de motor waarmee de geautomatiseerde gedragsmetingen in kaart gebracht worden.

Joost Modderman – Creative Director bij Skillfull Serious Games

Joost laat vervolgens zien hoe de ontwikkelde instrumenten vertaald zijn tot een aansprekende online LEADERSHIPCHALLENGE waarin deelnemers hun leidinggevende kwaliteiten kunnen ontwikkelen. Door gebruik te maken van verschillende FLOWSPARKS-formats ontstaat een uniek online leertraject en wordt er een brug geslagen tussen digitaal leren en online coachen.

Inschrijven kan online.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

07-01

Articulate Webinar Weken 2022

Door: The Courseware Company
12-01

LTI binnen eLearning-ecosysteem!

Door: Future Learning

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.