Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 12-05-2020 | Article Rating | (0) reacties

Wat vinden de Learning Innovators het nieuwe normaal in leren?

Wat vinden de Learning Innovators het nieuwe normaal in leren?

Dat alles online is gegaan vinden veel mensen die bezig zijn met e-learning niet raar. Maar wat gaat er dan na Coronatijd gebeuren? Daar zijn de eerste Learning Innovators alweer druk mee. In dit artikel heeft Ryan Tracey een aantal vooraanstaande innovators gevraagd wat hun idee is. In dit lijstje komt ook Ger Driesen voorbij. Zijn reactie is als volgt:

“I think in the long run, not so much. The COVID-19 crisis will be ‘just a spike’ in history. It will have a big impact as a ‘generation marker’ in the minds of those who do have the ‘heavy’ experience now. It will be a big ‘do you remember 2020’ event that we will talk about for many years to come. But on a real practical side it will have minor impact on L&D…” (lees hier verder)

Wil je meer weten van de visie van Ger? Blijf dan de nieuwsberichten in de gaten houden. Let’s Learn! is in het kader van haar driejarig bestaan bezig met de organisatie van een aantal webinars. Binnenkort volgt de uitnodiging voor een webinar waarin Ger Driesen en oprichter van Let’s Learn! Helma van den Berg hun visie op de toekomst van leren geven.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

07-01

Articulate Webinar Weken 2022

Door: The Courseware Company
12-01

LTI binnen eLearning-ecosysteem!

Door: Future Learning

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.