Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 04-05-2020 | Article Rating | (0) reacties

A Quick Illustrated Guide to Modern Workplace Learning

A Quick Illustrated Guide to Modern Workplace Learning

Jane Hart is geen onbekende in de leerwereld. Jaarlijks publiceert ze de lijst van de top van 200 meest gebruikte Tools for Learning. In dit artikel gaat ze verder. Ze analyseert de top 100 tools en komt tot mooie inzichten over wat de tools opleveren.   

In dit artikel bekijkt ze op basis van de D’s van Learning hoe de tools zich verhouden tot elkaar. Ze maakt inzichtelijk welke tools didactics, welke discourse (social learning), welke doing (experimential learning) en welke discovery (informal learning) opleveren. Een goed overzicht dat helpt bij het bedenken welke tools je nodig hebt bij je uitdagingen als L&D’er. We delen het dan ook graag met je om er je voordeel mee te doen.  

In het artikel zit ook een link naar een uitgebreider verslag van hetgeen ze heeft uitgevonden. Bij Let’s Learn! smullen we van dit soort content!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.