Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

80% MBO-studenten wil meer online

80% MBO-studenten wil meer online

Tachtig procent van de studenten van MBO Utrecht wil ook na coronacrisis meer online les, schrijft UtrechtNieuws.nl op basis van een eerste peiling onder bijna duizend studenten van de opleiding. Bijna de helft van de studenten ziet een 50/50 verdeling van online les en les op school wel zitten. “De goede dingen van het online leren nemen we mee naar de toekomst,” aldus Joany Krijt, voorzitter van het College van Bestuur.

72 procent van de studenten geeft in de peiling aan ‘de begeleiding op afstand van de studieloopbaanbegeleider (zeer) goed te vinden’. Zeker driekwart van de studenten geeft aan de online lessen tenminste voldoende te vinden en bijna de helft (49 procent) van de studenten beoordeelt de lessen met (zeer) goed.

Bron: UtrechtNieuws.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.