Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 17-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar voor het onderwijs: Wat is jouw exitstrategie?

Gratis webinar voor het onderwijs: Wat is jouw exitstrategie?

De uitbraak van Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat ICT in het onderwijs een hele dominante plek gekregen heeft. Het is dus niet de innovatie die voor grote impact heeft gezorgd, het is de impact die om grote innovaties vraagt. Had deze innovatie eerder gemoeten? 

In een speciaal webinar voor het onderwijs op 21 april om 10:00u behandelt Dieter Möckelmann onder andere vragen als ‘Wat gebeurde er in het onderwijs in de week van 16 maart?’, ‘Wat neem je mee uit deze crisis?’ en ‘Is het lerarentekort opgelost?’.

Over de spreker
Dieter Möckelmann is medeoprichter van Like2Share en Like2Teach. Als veelgevraagd gespreksleider, dagvoorzitter en spreker inspireert hij anderen over onderwijs in de 21e eeuw.

Kosteloos dit webinar volgen?
Wil je dit webinar graag volgen? Dat kan! Door op deze link te klikken kom je op de inschrijfpagina van dit webinar. Daar kun je je kosteloos inschrijven om het webinar te volgen. Schrijf je nu nog in om jouw plek vast te leggen voor 21 april om 10:00u.



Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.