Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 17-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis online trainingen voor ondernemers in regio Zwolle

Gratis online trainingen voor ondernemers in regio Zwolle

In samenwerking met online opleider SkillsTown en praktijk opleider Calibris Advies komt Regio Opleiders met een speciale online leerlijn voor de arbeidsmarkt in regio Zwolle. Bedrijven die behoren tot de getroffen sectoren in de huidige coronacrisis kunnen sowieso tot 1 juni gratis gebruik maken van een uitgebreid online cursusaanbod. Hiermee willen de initiatiefnemers de werknemers die gedwongen thuiszitten, een steuntje in de rug geven en hen de mogelijkheid geven om de vrijgekomen tijd te gebruiken om bij te scholen.

Gratis online trainingen
In ieder geval tot en met 1 juni kunnen bedrijven uit getroffen sectoren van de SBI-lijst kosteloos gebruik maken van meer dan 500 online trainingen op het gebied van onder andere Office 365, digitaal samenwerken, communiceren en vreemde talen. CEO van SkillsTown Hans Schuurmans vertelt: “We vinden het belangrijk om mede-ondernemers in tijden zoals deze te steunen. Met het kosteloos aanbieden van onze trainingen hopen we werkgevers en hun werknemers te inspireren en de ruimte te geven om vrijgekomen tijd op een andere manier te benutten.”

De trainingen in het online lespakket zijn gericht op het verbeteren van zowel soft- als hardskills en kunnen daardoor op een kwalitatieve manier bijdragen aan de toekomst van de organisatie én de medewerkers zelf.

Directeur van Regio Opleiders Douwe Prinsse voegt toe: “Door het coronavirus zitten veel werknemers noodgedwongen thuis, misschien wel met genoeg beschikbare tijd. Je hebt na vier weken de muren immers wel gezien. Uitgerekend nu moet je dit als een kans zien, het momentum pakken voor bezinning en nadenken over je eigen ontwikkeling. Regio Opleiders wil hieraan bijdragen en biedt iedere werknemer 500 gratis leeroplossingen, mensen hoeven de deur hier niet voor uit. Denk aan cursussen zoals Word of Excel, buitenlandse talen of timemanagement. De meeste werkgevers kunnen nu wel iets positiefs gebruiken voor hun personeel en in deze vorm kunnen ze dit kosteloos aanbieden. Het initiatief wordt omarmd door o.a. MKB, VNO/NCW, FNV, CNV en Regio Zwolle.”

Gebruikmaken?
Getroffen bedrijven die volgens de SBI-lijst in aanmerking komen kunnen zich melden bij Regio Opleiders om gebruik te maken van het gratis online aanbod.
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.