Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 17-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

Avetica is nu ook Premium Moodle Partner!

Avetica is nu ook Premium Moodle Partner!

Premium Moodle Partner

Ruim een jaar nadat Avetica de status gecertificeerde Moodle Partner kreeg, zijn wij nu ook Premium Moodle Partner. Avetica is de eerste partner die deze certificering krijgt op het Europese vasteland. Daar zijn we heel trots op! Vanaf nu mogen wij ook onderstaand logo gebruiken.

 

Niveau’s van partnerships

Met de komst van Moodle Workplace in 2019 heeft het hoofdkantoor ook kritisch gekeken naar haar partnerprogramma. Niet alle wereldwijde partners bieden namelijk de volledige set aan dienstverlening aan. Sommige Moodle partners leveren alleen maar Moodle hosting en support. Om Moodle Workplace te mogen leveren bij (grotere) organisaties moet je alle soorten dienstverlening rondom Moodle kunnen bieden. En deze dienstverlening moet van hoog niveau zijn en blijven.

Begin februari 2020 is het nieuwe partnerprogramma gelanceerd. Vanaf dat moment hebben wij alle stukken aangeleverd die ons hoge serviceniveau en brede dienstverlening met Moodle aantonen. Met als resultaat het Premium partnership.

Moodle Workplace

Alleen Premium Moodle Partners mogen Moodle Workplace leveren. Wij hebben al enkele maanden toegang tot deze ‘grotere broer van Moodle’ en we zijn er erg enthousiast over. Ook merken we veel interesse bij onze klanten. Deze maand zal ook de eerste Moodle Workplace site worden geïnstalleerd voor een mooie klant van Avetica.

Lees meer over Moodle Workplace in onze serie blogs. En houd deze blog en onze social media accounts in de gaten. Binnenkort gaan we (online) activiteiten rondom Moodle Workplace publiceren.

Wilt u een (online) demo van Moodle Workplace, neem dan contact op met onze afdeling sales.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.