Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 16-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

SkillsTown ontvangt toonaangevende NRTO-erkenning

SkillsTown ontvangt toonaangevende NRTO-erkenning

Op 16 april ontving SkillsTown het officiele NRTO-keurmerk voor online training. NRTO deed de afgelopen maanden onderzoek naar de kwaliteit en de professionaliteit van de online opleider. De erkenning van het NRTO-keurmerk onderstreept de ambitie van SkillsTown om het beste uit organisaties, medewerkers én zichzelf te halen. “Ook als online opleider hechten wij enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze trainingen”, aldus SkillsTown CEO Hans Schuurmans. “Dit keurmerk bewijst dat wij die kwaliteit ook daadwerkelijk waarborgen.”Afbeelding: Jörgen Leijtens, Manager Operations bij SkillsTown

Uit de erkenning van het NRTO blijkt dat online opleider SkillsTown voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat”, geeft Jörgen Leijtens, Manager Operations bij SkillsTown aan. “Als online opleider zijn we enorm toegewijd als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit. We zijn trots dat onze leeroplossingen en de manier waarop wij omgaan met onze klanten zo goed gewaardeerd worden. Wat niet betekent dat we stil gaan zitten natuurlijk. Met ons team werken we er iedere dag aan om nóg meer en nóg betere leeroplossingen te bieden.”

Het NRTO-keurmerk is één van de keurmerken die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald en laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren. Dit keurmerk geeft extra zekerheid aan consumenten en organisaties bij de keuze voor een online aanbieder.

Over NRTO

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. De NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. De NRTO wil een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- trainings- EVC en examenaanbod realiseren.

Over SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.