Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis content National Geographic

Gratis content National Geographic

National Geographic lanceert een platform voor thuisonderwijs met content uit zijn eigen archief. Daarmee stelt de uitgever zijn beste educatieve content beschikbaar om zowel ouders en leerkrachten te helpen bij het (thuis)onderwijs, onder het  motto Schools are closed. Learning is open.

Het NatGeo@Home platform is (momenteel) gratis te gebruiken en combineert content van o.a. National Geographic Society en National Geographic kids. Ook toegang tot de Learn at Home-portal maakt onderdeel uit van het gratis aanbod.

De aangeboden lesstof richt zich vooral op leerlingen uit de hogere klassen van het secundair onderwijs. Leerlingen kunnen de artikelen, video’s en activiteiten zelf verkennen, maar ouders en leerkrachten kunnen ook gebruik maken van een lesplan voor een meer gestructureerde leerervaring.

National Geographic onderscheidt zich met NatGeo@Home van andere platforms en educatieve apps door de Explorer Classroom. Elke dag, om 20:00 uur onze tijd, wordt een live videocollege verzorgd. Natuurbeschermers, wetenschappers, ontdekkingsreizigers, documentairemakers en anderen vertellen over een grote verscheidenheid aan onderwerpen. 

Bron: SCHOOLiT


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.