Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 06-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

Leren en ontwikkelen in tijd van crisis

Leren en ontwikkelen in tijd van crisis

Eén van de branches die enorm hard getroffen is door de uitbraak van het coronavirus is de reisbranche. Bij Corendon zijn inmiddels tot 1 juni dan ook alle reizen geannuleerd. En net als bij vrijwel alle andere bedrijven, werken ook de medewerkers van Corendon nu vooral vanuit huis. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Hoe zorg je ervoor dat er toch zo productief mogelijk wordt gewerkt? En wat voor effect heeft dit op de inzet van leren en ontwikkelen?


Larissa Kruizinga, HR-adviseur Learning, Development & Talent management bij Corendon, vertelt in een artikel van SkillsTown hoe zij hiermee omgaan. Lees hier verder
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.