Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 06-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

Coronacrisis & de “Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)”

Coronacrisis & de “Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)”

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand april is dit het webinar Coronacrisis & de “Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)”​ door Babet Leenders. Lees hieronder meer informatie over het webinar.


Over het webinar
Het kabinet heeft afgelopen maand “de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)” afgekondigd voor organisaties en bedrijven. In het nieuwe webinar van de maand van SkillsTown wordt ingegaan op die nieuwe loonkostensubsidie-regeling. In het webinar zal de inhoud van de regeling – die de Werktijdverkorting-regeling vervangt – worden behandeld. Daarnaast zullen er (praktische) tips & handvatten voor in de praktijk worden gegeven.

Over de spreker
Het webinar wordt gegeven door Babet Leenders. Zij is Arbeidsrechtspecialist/ bedrijfsjurist bij Blue Legal Advocaten | Adviseurs. Blue Legal bestaat uit een team van gedreven, doelgerichte vakspecialisten op het gebied van Arbeid, Onderneming en Privacy/ICT.

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar over de coronacrisis en de NOW is kosteloos te volgen in de gehele maand april. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.