Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Courseware Company | 30-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Snel content aanbieden met Instilled

Snel content aanbieden met Instilled

Door het coronavirus werken en leren veel mensen thuis. Dit vraagt om een andere manier van werken. Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers op de hoogte blijven van de laatste richtlijnen of mededelingen vanuit jouw organisatie? Hoe kan je snel informatie delen? Veel organisaties stellen zichzelf daarom de vraag: ‘Hoe kan ik snel en effectief online leren faciliteren?’. De digitale leeroplossing Instilled is wellicht een passende oplossing voor jouw organisatie.

Creëer, ontsluit en analyseer

Instilled is een digitaal leerplatform wat een moderne leercultuur ondersteunt. Het combineert sterke punten van een videoplatform en een Learning Experience Platform (LXP). Het geeft snel, eenvoudig en overal toegang tot video’s, e-learning en andere materialen vanuit overzichtelijke playlists.

Je kunt kennis en leeractiviteiten vastleggen, bundelen en ontsluiten voor en door je eigen medewerkers. Zij kunnen gemakkelijk content vinden die van belang is op dat moment door een krachtige zoekmachine, die o.a. zoekt in de ondertiteling van de video’s.

Instilled is gebruikersvriendelijk en intuïtief in gebruik voor alle gebruikers, zowel voor beheerders, makers van video, maar ook voor de lerenden. Doordat bij het ontwerp van het platform is uitgegaan van de gebruiker en de manier waarop het platform wordt ingezet, is het zeer geschikt voor gebruik op je PC, tablet en je mobiele telefoon.

Naast de vrijheid om zelf naar video en andere materialen te zoeken, kun je je gebruikers ook leiden naar inhoud die voor hen interessant is. Met Instilled creëer je een efficiënte, effectieve en prettige leerervaring!

Content aanbieden in slechts enkele weken

Een implementatie van Instilled kent een korte doorlooptijd. In slechts enkele weken tijd kan Instilled voor jouw organisatie zijn ingericht. De SaaS-oplossing wordt door Instilled opgezet en draait binnen de EU en jullie hebben hier je eigen omgeving. The Courseware Company verzorgt de configuratie en de implementatie, traint jouw gebruikers en ondersteunt jullie volledig na live-gang.

Webinar: snel content aanbieden

In 30 minuten laat Ronny Lohuis je kennis maken met de mogelijkheden van Instilled. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

  • Donderdag 9 april om 10.00 uur
  • Dinsdag 14 april om 16.00 uur

Schrijf je hier in voor het webinar.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Instilled voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Instilled Sales Saskia Veldhuis-Eichelsheim via 06 16 95 13 17 of vul een formulier in via onderstaande knop.

Contact


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.