">

Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Future Learning | 06-04-2020 | Article Rating | (0) reacties

De Corona periode vraagt om online leren

De Corona periode vraagt om online leren

Efficiënte en effectieve kennisdeling
In de periode van "sociale afstand" is er vooral behoefte aan efficiënte en effectieve kennisdeling, zowel voor de overheid, scholen en bedrijven. Gelukkig is de digitale wereld beschikbaar en is het veilig om kennis snel te delen. In de afgelopen 40 jaar is online leren ontwikkeld als een goed alternatief en het heeft bijna geen beperkingen in vergelijking met klassikale training.
Het biedt zelfs extra mogelijkheden in de virtuele wereld die voorheen niet beschikbaar waren. Als een pluspunt is er ook sociale interactie mogelijk. Blended learning is een mix van alle verschillende activiteiten die nodig zijn om mensen te helpen om precies te leren wat ze nu moeten weten.
 

Kwalitatief hoogwaardig online leren met meetbare resultaten
Dus hoe kunnen we uw organisatie helpen met kwalitatief hoogwaardig online leren met meetbare resultaten? Veel van onze klanten in de overheid, het bedrijfsleven, onderwijs en gezondheidszorg doen dit al jaren met onze hulp en advies. Daarbij bieden we niet alleen de bouwstenen, zoals een Leer Management Systeem, een Virtual Classroom, en hulp bij en de tools voor het ontwikkelen van online leermaterialen. We adviseren en ontwikkelen graag samen met u didactische, interactieve e-learning modules en blended learning projecten. We maken een Leven Lang Leren ook leuk!Hoe is klassikaal onderwijs online aan te bieden?
Want de belangrijkste vraag voor veel leerprofessionals op dit moment is hoe klassikaal onderwijs online aan te bieden zonder beperkingen? Wat zijn de meest relevante online leeractiviteiten? Welke tools zijn beschikbaar om eenvoudig interactief online leermateriaal te ontwikkelen? Hoe ontwikkel je een plan om online leren structureel te implementeren? 
 

Gratis online Expertsessie
Wij geven antwoorden op al deze vragen en meer om te helpen bij het creëren van goede oplossingen. We organiseren gratis online Expertsessies. In deze sessies bespreken we mogelijke oplossingen hoe u snel online leeroplossingen kunt creëren binnen ILIAS en andere tools, afhankelijk van de daadwerkelijke behoeften.
 

ILIAS: geIntegreerd Leer, Informatie and sAmenwerkings Systeem​
ILIAS staat voor geIntegreerd Leer, Informatie and sAmenwerkings Systeem en is hiervoor zeer geschikt. Deze sessies zijn bedoeld om richting en daadwerkelijk haalbare oplossingen te bieden. De belangrijkste vraag is hoe in "thuiswerk” situaties een hoge kwaliteit van kennisdeling en kennisoverdracht kan worden gewaarborgd, zowel voor werknemers als voor studenten. Future Learning BV werkt actief samen met de “beste partners” op het gebied van online leren.

Wij zijn er om u te helpen nu en op elk gewenst moment!!  

 

FUTURE LEARNING BV – ILIAS GLOBAL PREMIUM PARTNER 

Future Learning BV
Rechtzaad 15
4703 RC, Roosendaal Nederland

☎+31(0)165-700 511 of +31(0)6-510 504 93
@info@futurelearning.nl
💻http://www.futurelearning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.