Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 25-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Trots op werk voor Laurens

Trots op werk voor Laurens

Let’s Learn! is er trots op dat we in de afgelopen week meerdere spoedprojecten voor zorginstelling Laurens hebben mogen maken. Wij zijn trots dat we samen met de kanjers van Laurens in deze bijzondere tijd de medewerkers snel kunnen laten leren.

We leerden in dit project dat door een sterke focus en samenwerking met de juiste inhoudelijke mensen we heel snel tot de kern van hetgeen geleerd moet worden komen. En dan tot een oplossing komen die maakt dat de trainers van Laurens nog slagvaardiger zijn in het trainen van alle nieuwe en gepensioneerde medewerkers. 

En we zijn er nog niet. Mede door de vragen van Laurens bieden we nu ook webinars aan die we binnen 8 uur kunnen maken. We maken samen een draaiboek, interviewen jullie, doen een testwebinar en vervolgens een live webinar. Hoe het werkt lees je hier. En omdat het verwarrende tijden zijn, delen we onze kennis graag. Dus mocht je vragen hebben of ergens tegenaan lopen dat niet helemaal goed gaat, mail ons dan gerust.

Het Let’s Learn! team dat in de afgelopen week heeft gewerkt voor Laurens bestaat uit:
Tamara, Anita, André, Michel, Joey, Mette, Jochanan, Bert, Matthias, Martin, Fred en Helma.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.