Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Studytube: gratis e-learnings van meer dan 250 aanbieders

Studytube: gratis e-learnings van meer dan 250 aanbieders

Studytube lanceert de Online Academy Learn Together, waarin iedereen tot eind april gratis terecht kan voor het volgen van online trainingen. Hiermee stelt Studytube ruim 250 online trainingen en 500 microlearnings open voor heel werkend Nederland. De Online Academy bevat educatieve content voor diverse sectoren en vaardigheden, met onder meer titels als 'Excel 365 – Basisvaardigheden', 'Ongestoord werken online' en 'Omgaan met tegenslagen’. Belangstellende kunnen zich registreren voor een gratis account.

Bij het publiceren van dit bericht, kwam het aantal inschrijving voor Learn Together dicht in de buurt van de 3.000. Studytube merkt los daarvan al een sterk stijgende belangstelling voor het platform. Vorige week steeg het aantal gebruikers dat online trainingen volgt op het leerplatform Studytube met 30%.

“Het coronavirus dwingt veel Nederlanders om thuis te blijven. Dat biedt werknemers de kans om hun vakkennis bij te spijkeren. Dit is een moeilijke tijd, en juist nú moeten we er voor elkaar zijn,” aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Nieuwe situaties, zoals deze geven werknemers de kans om zich om of bij te scholen en verder te ontwikkelen. Zo komen we samen sterker uit de coronacrisis."
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.