Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Extra Nieuwsbrief i.v.m. Corona

Extra Nieuwsbrief i.v.m. Corona

De redactie werkt aan een extra Nieuwsbrief, die in de loop van deze week moet verschijnen. Daarin willen we een overzicht geven van de initiatieven die zijn ondernomen om onderwijs en opleiden gaande te houden, nu face-to-face contact niet is toegestaan.

De redactie van e-Learning.nl ontvangt graag informatie over initiatieven om het onderwijs te ondersteunen. Zoals het (gratis) aanbieden van lesmateriaal, van digitale leeromgevingen en tools dan wel andere hulp die het onderwijs de kans biedt om hun leerlingen thuis zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Stuur ons een mail om uw initiatief of ervaring met ons en onze lezers te delen. Ook initiatieven om (thuis)werkers digitaal te ondersteunen zijn welkom. Zowel initiatieven om hun werk te kunnen blijven doen, als initiatieven om hun kennis en kunde op peil te houden.

Wil je de Nieuwsbrief ontvangen, inschrijven kan door je e-mail-adres toe te sturen. e-Learning.nl gebruikt deze adressen alleen voor het toesturen van de Nieuwsbrief.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.