Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Corona: Magister niet altijd bereikbaar

Corona: Magister niet altijd bereikbaar

Magister kampt zo nu en dan met problemen wegens overbelasting van het systeem. Dat bevestigt een woordvoerder aan NU.nl. Op Allestoringen.nl kwamen woensdag honderden meldingen binnen van mensen die geen gebruik konden maken van de elektronische leeromgeving van Magister. Ook dinsdag was Magister al beperkt bereikbaar. De meeste mensen melden problemen te hebben met inloggen of het bezoeken van de website.

Op de site van Magister valt te lezen: “Zoals u mag verwachten houden we ook als Magister de ontwikkeling van het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. Het is onvoorspelbaar welke impact dit precies gaat hebben op het onderwijs. Wel willen we u al laten weten dat we vanuit Magister de nodige maatregelen aan het voorbereiden zijn om uw schoolorganisatie maximaal te kunnen blijven ondersteunen.” Op deze pagina worden hulpmiddelen aangeboden ‘voor de continuering van uw onderwijsproces’.

Bronnen: NU.nl en Magister.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.