Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Courseware Company | 17-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Corona: Snel content ontwikkelen in Articulate 360

Corona: Snel content ontwikkelen in Articulate 360

Het coronavirus kan ervoor zorgen dat jullie bedrijfsvoering en processen anders lopen dan normaal. Misschien is het op dit moment nodig extra informatie over het coronavirus te delen, of over de veranderende manier van werken. Ook is het wellicht gewenst om informatie, die je normaal via presentaties of andere bijeenkomsten wilde aanbieden, toch makkelijk met je medewerkers te delen. Twee onderdelen van Articulate 360 kunnen je hierbij snel helpen. Vervang bestaande bijeenkomsten door interactieve modules of een opgenomen presentatie met behulp van Articulate 360 Rise en Replay. Consultant Nieske laat tijdens het webinar zien hoe Articulate 360 je kan ondersteunen bij het snel ontwikkelen van interactieve modules en screencaptures.

Articulate 360 Rise

Met Rise 360 maak je online e-learning cursussen binnen je web browser. Elke Rise 360 cursus is eenvoudig om te maken, geoptimaliseerd voor mobiele devices en prachtig om te zien. Voeg tekst en media toe aan één van de standaard lessoorten en Rise 360 doet de rest. De content wordt automatisch ingedeeld op basis van de schermgrootte.

Articulate 360 Replay

Met Replay 360 maak je snel screenrecordings en video opnames van jouw presentatie. Maak opnames van je scherm en je webcam. Combineer beide opnames (met picture-in-picture) eenvoudig. Mix je video opname met extra geluid, afbeeldingen en tekst.

Gebruik Articulate 360 gratis

Ben je nog geen gebruiker van Articulate, maak dan zonder kosten gebruik van de 60 dagen trial versie. Alles wat je in deze zestig dagen maakt zal beschikbaar zijn en blijven en is jouw eigendom.

Inschrijven

Je kan je kosteloos aanmelden voor dit webinar. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Inschrijven


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.