Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 05-02-2020 | Article Rating | (0) reacties

Er was eens... een lerende organisatie

Er was eens... een lerende organisatie

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand februari is dit het webinar 'Er was eens... een lerende organisatie' door Jerry Meijer. Lees hieronder meer informatie over het webinar.


Over het webinar
Slechts 15 tot 25 procent van de werknemers blijft zichzelf trainen en ontwikkelen. Het enkel faciliteren van leren als werkgever is daarbij vaak niet voldoende. Maar hoe krijg je medewerkers dan wél in de leerstand? In dit webinar geeft Jerry Meijer, performance consultant bij SkillsTown, 5 tips om ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren. Hij doet dit aan de hand van beeldende voorbeelden uit het sprookjesbos en de 7 beïnvloedingsprincipes van hoogleraar Cialdini.

Over de spreker
Als performance consultant bij SkillsTown is Jerry dagelijks bezig met het helpen van organisaties bij het inzetten van online leren om medewerkers vitaler, effectiever en gelukkiger te maken. Tijdens zijn ervaring in de hotellerie heeft hij gezien wat bevlogenheid in een team kan betekenen en welke onderdelen hier een belangrijke rol in spelen. Hij is graag bezig deze kennis te delen met andere organisaties door middel van gesprekken, presentaties en workshops.

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar over het worden van een lerende organisatie is kosteloos te volgen in de gehele maand februari. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.