Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Future Learning | 28-01-2016 | Article Rating | (0) reacties

"Enhance our training with ILIAS"

"Enhance our training with ILIAS"


Het bedrijf AeroTraining uit België mogen we sinds deze maand verwelkomen als nieuwe gebruiker van ILIAS. “We want to enhance our training with ILIAS, not replace it.” aldus Ian McCallum, Head of Training van AeroTraining. 

 

Het bedrijf verzorgt trainingen voor gebruikers van observatiemedia voor de luchtmacht, politie, douane, enz. Het gaat om airborne surveillance systemen zoals RADAR, Electro Optics, Infrared (EO-IR), Electronic Warfare en akoestische systemen. De trainingen gaan over de technologie waarvan de systemen gebruikmaken, de verschillende merken en modellen, de tektonische omgevingen waarin dergelijke media ingezet worden.

 

Het bedrijf wil met ILIAS veel meer interactief trainen en cursisten m.b.v. simulaties daadwerkelijk met de instrumenten laten oefenen. Ook de meertaligheid van ILIAS is een belangrijk voordeel voor het bedrijf. AeroTraining werkt voor bedrijven als Airbus, FBI, U.S. Customs and Border Protection, Ministerie van Defensie van Abu Dhabi en de NAVO.

Meer informatie over het bedrijf: www.aerotraining.be en www.aerosimulators.com.

        

   

Meer weten?
Neem gerust contact op met Future Learning BV
Telefoon:  0165-700511

Mailadres: info@futurelearning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.