Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 08-01-2020 | Article Rating | (0) reacties

HR-technologietrends 2020

HR-technologietrends 2020

Werknemerservaring meer centraal, micro-learning, zingeving en een flexibele mindset

We schreven het al eerder: het is weer tijd voor de trendvoorspellingen. Het artikel dat we delen is er een in die categorie. De auteur, Geoffroy de Lestrange van Cornerstone, onderbouwt in het artikel waarom microlearning het verschil maakt in de huidige tijd.

Lestrange ziet drukte en verandering samen. Daarom moeten micro-momenten voor learning en het uitbreiden van vaardigheden zo effectief mogelijk worden ingezet. Werknemers hebben geen tijd voor onduidelijkheid of omslachtige processen. Ze hebben tools nodig waarmee ze direct in de voor hen relevante richting worden geholpen, of die ze helpen het pad te effenen naar de rol die ze willen spelen. Dat is met microlearning te doen.

In onze beleving heeft Lestrange het niet zozeer over een trend, maar over de manier van leren waar we bij Let’s Learn! al jaren in geloven. Goed om te lezen dat hij vanuit zijn gezichtspunt microlearning nog meer ziet als dé moderne leervorm.

Link naar artikel HR technologie trends 2020

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.