Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-01-2020 | Article Rating | (0) reacties

NEXT LEARNING 2020

NEXT LEARNING 2020

Op 7 april zijn learning professionals weer welkom op Next Learning, het event waar elk jaar zo’n 900 vakgenoten zich laten inspireren “hoe het leren in hun organisatie anders kan”.

Wat kun je verwachten op 7 april?

Aandacht voor thema’s als Learning Xperience DesignBusiness PerformanceSmart Learning en People & Agility. Het uitgebreide programma vind je op de website of de flyer in pdf.

Keynotes en verdiepende leertracks

Op het hoofdpodium neemt astronaut André Kuipers je mee met ‘Let’s take a Moonshot’, over uitdagingen en opofferingen om je doel te bereiken.

Naast inspirerende keynotes zoals Remko van der Drift met ‘Durf het beste uit jezelf te FALEN en tal van interessante sprekers mag je deze dag interactieve sessies en workshops verwachten en zijn er extra verdiepingsmogelijkheid door deel te nemen aan één van de drie Leertracks: een minicursus van 3 sessies die samen één geheel vormen, mét Open Badge.

Op de Playground maak je kennis met onze partners en hun producten en kom je in contact met jouw vakgenoten!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.