Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 03-01-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar 'Wet Arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen'

Gratis webinar 'Wet Arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen'

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand januari is dit het webinar 'Wet Arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen' door Ralph Kops. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Door de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans krijgen werkgevers te maken met nieuwe regels die voor meer evenwicht moeten zorgen op de arbeidsmarkt. Wat betekent de wet voor een eventuele flexibele schil? Wat verandert er aan het concept payrolling? En wat zijn de consequenties voor het eigen personeelsbeleid?​ Je komt erachter in dit gratis webinar.

Over de spreker

Ralph Kops, jurist arbeidsrecht, neemt je mee langs de belangrijkste onderwerpen die van invloed kunnen zijn binnen jouw organisatie. Zo gaat hij verder in op flexibele arbeid als payroll, ketenbepaling en oproepkrachten. Ook worden de veranderingen in het ontslagrecht besproken. Aan de hand van voorbeelden krijg je inzicht in de nieuwe arbeidsrechtpraktijk. Want wat betekent de WAB voor jouw organisatie?

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans is kosteloos te volgen in de gehele maand januari. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.