Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-01-2020 | Article Rating | (0) reacties

Gratis MOOC Migrant Literacies

Gratis MOOC Migrant Literacies

Migrant Literacies is een gratis online cursus van het Erasmus Plus-programma van de Europese Commissie. Tilburg University is een van de partijen die hebben bijgedragen aan deze MOOC.

De cursus bestaat uit 9 modules en verkent de mogelijkheden van toepassingen van ICT en media in het onderwijs van geletterdheid aan volwassen migranten. Door middel van video's, activiteiten en achtergrondinformatie komen de deelnemers meer te weten over verschillende onderwerpen zoals het belang van meervoudige geletterdheid, waarom ICT bij het leren van talen, de privacy van gegevens, het gebruik van apps, de mogelijkheden van het gebruik van mobiele media en het gebruik van digitale technologieën voor de empowerment van lerenden.

De cursus is in het Engels en duurt van 15 januari tot 17 maart.

Meer informatie online.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.