Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 02-12-2019 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar: Goed werkgever- en werknemerschap

Gratis webinar: Goed werkgever- en werknemerschap

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand december is dit het webinar ‘Goed werkgever- en werknemerschap’ door Jessy van den Boogaard. Lees hieronder meer informatie over het webinar.


Over het webinar

Er zijn grofweg twee manieren waarop je naar het functioneren van mensen in organisaties kan kijken. Dat schreef Douglas McGregor in 1960 in zijn boek The Human Side of Enterprise. Daarmee introduceerde hij zijn X en Y theorie. In het webinar Goed werkgever- en goed werknemerschap legt HR adviseur Jessy van den Boogaard uit hoe deze theorie in de dagelijkse praktijk nog steeds van toepassing is. Ook maakt hij duidelijk hoe werkgevers en werknemers zich soms beter voordoen dan wat hun werkelijke gedrag laat zien. Een must-see voor iedereen die arbeidsverhoudingen tussen mensen wil leren begrijpen.

Over de spreker

Jessy van den Boogaard werkt als HR-consultant. Hij is kritisch op het werkveld van HR en vindt dat deze discipline in de praktijk van organisatie duidelijk zijn toegevoegde waarde moet bewijzen. Bij opdrachtgevers adviseert hij graag over duurzame inzetbaarheid, talent- en generatiemanagement. U kunt regelmatig blogs van Jessy lezen, bijvoorbeeld in P&O actueel.

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over goed werkgever- en werknemerschap is kosteloos te volgen in de gehele maand december. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.