Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 26-11-2019 | Article Rating | (0) reacties

State of Business-Critical Skills Learning

State of Business-Critical Skills Learning

Sluit het werk van Learning & Development professionals bij de behoeften van de organisatie? Wat vinden de professionals van het werk dat ze maken in opdracht van de organisatie? Is dat wat de organisatie nodig heeft? Veel L&D professionals in dit onderzoek met ruim 500 L&D’ers zijn blij, maar er zijn e rook nog een flink aantal die geloeven dat ze een grotere impact kunnen hebben in de organisatie.

In State of Business-Critical Skills Learning, Jane Bozarth deelt de uitkomsten van een onderzoek binnen de eLearning Guild community en references gevonden in onderzoek van  Intrepid by VitalSource in nieuwe inzichten te delen.

Belangrijkste inzichten

Uit het onderzoek blijkt dat:

  • L&D tevreden is met zijn/haar werk. De tevredenheid zou nog groter kunnen zijn als de onderwerpen waar aan gewerkt worden nog belangrijker zijn voor de organisatie.
  • Er is behoefte aan meer tijd en ruimte voor het evalueren van het werk.
  • Zowel de professionals als medewerkers hebben voorkeur voor leren door met elkaar te ervaren, leren in de praktijk. De mogelijkheid om verschillende leervormen te mixen spreekt de respondenten aan. De optie voor leren van elkaar, of één op één is erg populair.

Download Research Report (PDF)


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.