Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 16-12-2015 | Article Rating | (0) reacties

DAF en UNI - 10 jaar on the road

DAF en UNI - 10 jaar on the road

DAF en UNI Learning hebben op 13 november j.l. hun 10-jarige samenwerking gevierd. Op het kantoor van UNI Learning waren alle trainers uitgenodigd van de afdelingen Commercial Training, PACCAR Parts, Technical Training en Training & Development. Tijdens deze dag is er teruggekeken naar de gezamenlijke geschiedenis, maar is er ook een blik geworpen op de toekomst.

In de loop van de jaren heeft UNI Learning bij DAF diverse werkzaamheden mogen verrichten waaronder het ontwikkelen van e-learningmodules, maar ook het op maat inrichten van het Learning Management Systeem (LMS) bij DAF.

Tijdens deze dag werden een aantal indrukwekkende feiten gepresenteerd met betrekking tot het gebruik van ons LMS, zoals:

  • Zo’n 200 e-learningmodules
  • Gemiddeld 4.000 “unieke” gebruikers per maand
  • In 2015 meer dan 15.000 gebruikers
  • Bijna 500.000 geslaagde toetsen
  • 2.204.165.274 seconden leertijd; dit komt overeen met bijna 70 jaar fulltime leren

Samen hebben we stilgestaan bij trends en ontwikkelingen binnen de ‘learningtechnology’-branche. Zowel DAF als ook U&I blijven binnen hun vakgebied in beweging en streven naar het beste van het beste. Een mooie dag om op terug te kijken waarop een goede basis is gelegd voor de volgende 10 jaar.

UNI Learning Nederland


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.