Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-11-2019 | Article Rating | (0) reacties

Gamification en online veiligheid op Nederlandse Carrièredagen

Gamification en online veiligheid op Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen is een beurs waar ‘young professionals’ in contact kunnen komen met potentiële werkgevers. Bezoekers krijgen daarnaast de gelegenheid om kennis te nemen van de invloed van (nieuwe) technologie op arbeidsorganisaties. Een aantal voorbeelden:

CGI verzorgt de workshop ‘Gamification: How to motivate people’. Daarin laat Adolfo Roman de deelnemers zien hoe bedrijven kunnen profiteren van gamification. Aan de hand van voorbeelden wordt duidelijk hoe gamification voor alledaagse uitdagingen kan worden gebruikt. “Gamification wordt gebruikt om te motiveren, te stimuleren en om iets vanuit een ander perspectief te laten zien”, aldus Roman.

Sogeti verzorgt de workshop ‘The bots are coming’. Er komen steeds meer chatbots, voicebots en virtuele werknemers. Hoe werken ze? Wat is de volgende stap in de ontwikkeling van lerende machines en kunstmatige intelligentie? En wat zijn de ethische implicaties van deze ontwikkelingen? Emil Wesselink en Bart Zantingh nemen de deelnemers mee in wat er voor nodig is en wat er speelt.

Calco verzorgt de workshop ‘What the hack?! hoe veilig ben jij online?’ Ralf ten Kroode laat zien waar het bij databeveiliging om gaat en hoe mensen zich kunnen beschermen. Doel van de workshop is de deelnemers bewust te maken dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun online veiligheid.

De Nederlandse Carrièredagen 2orden op 22 3n 23 november in Utrecht gehouden. Inschrijven kan online.

Bron: concultancy.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.