Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 01-11-2019 | Article Rating | (0) reacties

BeOne Development wordt Infosequre

BeOne Development wordt Infosequre

BeOne Development gaat binnenkort verder onder de naam Infosequre. Een verwijzing naar Infosecure, de naam waaronder het bedrijf al eerder actief was. Infosecure was één van de eerste partijen die het menselijk handelen centraal stelden als het gaat om cyber security. Het bedrijf dankt daaraan een positie als leader in Gartner’s Magic Quadrant. BeOne Development gaat met de naamswijziging terug naar de eerdere, vertrouwde naam.

Onder de naam BeOne Development heeft het bedrijf de afgelopen jaren nieuwe initiatieven ontwikkeld. Die initiatieven gaan verder als startup onder z’n eigen naam. Infosequre gaat zich weer 100% focussen op de roots van de organisatie: information security. Waarbij het een beweging maakt van security awareness naar meetbare gedragsverandering.

Voor de huidige klanten gaat er niets verloren. De producten en diensten van BeOne Development blijven bij Infosequre. De security awareness programma’s blijven op de oude manier toegankelijk:

  • Innovatieve trainingsoplossingen en games
  • In elke gewenste taal beschikbaar
  • Keuze uit ruim 30 actuele onderwerpen
  • Snel starten met een kant-en-klaar programma of volledig ontzorgd worden met een programma op maat inclusief uitrol en ondersteuning
  • Maximaal effect

Voor meer informatie, kijk op de site van Infosequre.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.