Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Courseware | 11-10-2019 | Article Rating | (0) reacties

Het perfecte LMS voor in de zorg

Het perfecte LMS voor in de zorg

 

De mogelijkheden van NetDimensions LMS

De zorg is altijd in beweging en dat zal voor jouw organisatie niet anders zijn. Is jouw LMS flexibel genoeg om met jullie processen mee te bewegen? Zijn jullie ten alle tijden voorbereid op vragen van de inspectie? Heeft eenieder goed overzicht over eigen en andermans bekwaamheden? Kan jullie secretariaat efficiënt mensen, materialen en locaties plannen?

The Courseware Company is marktleider in de Benelux op het gebied van digitale leeroplossingen. Tegen een speciaal zorgtarief bieden wij al jaren het solide, bewezen en beproefde LMS voor de zorg aan: NetDimensions LMS. Maak kennis met de mogelijkheden van NetDimensions LMS voor jouw organisatie.

Kwaliteitspaspoort

Geef alle medewerkers inzicht in hun bekwaamheden en de geldigheid daarvan met ons handige kwaliteitspaspoort. Zo kan een verpleegkundige in een oogopslag zien wanneer bijvoorbeeld Injecteren opnieuw moet worden afgetekend.

Koppeling PE-online

Je kunt NetDimensions LMS koppelen met PE-online. Accreditatiepunten van voltooide cursussen worden dan rechtstreeks in PE-online geregistreerd.

Flexibel competentiebeheer

Profielen en Competenties zijn op verschillende manieren en niveaus in te richten. De rapportages en dashboards sluiten daar uiteraard bij aan.

Competenties & Certificering

Competenties kunnen worden toegekend op basis van gevolgde cursussen, maar kunnen ook handmatig worden toegewezen en ingetrokken. Daarnaast kunnen Certificaten ondersteunen bij het:

  • Notificeren van bijna verlopen bekwaamheden (via e-mail);
  • Rapporteren op actuele bekwaamheden;
  • Automatisch inschrijven voor her-certificering;
  • Bewijzen van bekwaamheden door medewerkers zelf.

Opleidingshiaat

In NetDimensions LMS kun je in één oog opslag zien welke opleidingen je nog mist als je een nieuw profiel toegewezen krijgt. Handig voor de eventuele wijzigingen door BIG 2. In NetDimensions LMS tellen alle eerdere studiegegevens automatisch mee/door in de toegewezen profielen en dus ook in het Kwaliteitspaspoort.

Extern behaalde opleidingen en certificaten kunnen door medewerkers aan hun portfolio worden toegevoegd.

Jouw partner op het gebied van leer- & kennistechnologie

The Courseware Company is jouw partner op het gebied van leer- & en kennistechnologie. De voordelen van The Courseware Company:

  • Productonafhankelijk door breed portfolio;
  • Meer dan 20 jaar ervaring en 150 tevreden klanten;
  • ISO 27001:2013 gecertificeerd: jouw data is bij ons veilig;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: wij steunen maatschappelijke doelen met speciale zorgtarief licenties.

Dit doen wij samen met meer dan 30 enthousiaste medewerkers.

Ontmoet ons team

Kennissessie The Courseware Company in de zorg

Om laagdrempelig kennis te maken met de expertise, de zekerheid en de innovatie van The Courseware Company organiseren wij geheel vrijblijvend en kosteloos een kennissessie in Utrecht. Op 19 november van 14.00 tot 16.00 uur en op 21 november van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Saskia Veldhuis-Eichelsheim, Sales bij The Courseware Company, bespreekt graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contact


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.