Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 25-11-2015 | Article Rating | (0) reacties

Veldhoen+Company het nieuwe werken

Veldhoen+Company het nieuwe werken

Veldhoen + Company, de marktleider op het gebied van 'het nieuwe werken'. UNI Learning, specialist in 'het nieuwe leren'. Beiden leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties. Wij zijn er trots op voor Veldhoen + Company te mogen werken en onze krachten te kunnen bundelen!

 

Vorig jaar hebben we in opdracht van Veldhoen + Company de module 'Clean Desk' ontwikkeld. Deze maand hebben we de module ' Planmatig werken' opgeleverd.

 

De e-learningmodule 'Planmatig werken' biedt inzicht in je huidige planmatige werkwijze, jouw drijfveren en persoonlijkheid in relatie tot planmatig werken. Vervolgens toont de module leerdoelen met handige en bruikbare tips waar je aan de hand van je eigen profiel een passende keuze in kunt maken. Er wordt aandacht besteed aan hoe je activiteiten methodisch kunt ordenen om zodoende onafhankelijk van plaats en tijd te werken en daarbij zelf grip te houden op je werk. Een overzichtelijk stappenplan ‘Planmatig werken’ met bijpassend keuzeschema is een van de kernonderdelen van de module. Aan de hand van een afsluitende opdracht wordt het geleerde praktisch toegepast en nog meer richting de praktijk gebracht.

 

UNI Learning Nederland


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.