Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 18-11-2015 | Article Rating | (0) reacties

Intercedent van het jaar 2015

Intercedent van het jaar 2015

De zoektocht naar de Intercedent van het jaar 2015 - Op donderdag 19 november 2015 vindt opnieuw de verkiezing ‘Intercedent van het Jaar’ plaats. Voor het dertiende jaar op rij komen de meest innovatieve en klantgerichte intercedenten van Nederland samen, en strijden de overgebleven tien finalisten met elkaar om de prestigieuze titel ‘Intercedent van het Jaar 2015’.

 

De weg naar de finale - Voorafgaand aan de eindstrijd doorlopen de deelnemers een selectieprocedure die bestaat uit vier rondes. De kandidaten maken eerst een onvergetelijke indruk met een zelfgecreëerd YouTube-filmpje. De resterende horden tot de finale zijn een kennisquiz, een visie-opdracht en een telefonisch assessment. Uiteindelijk maken de tien besten op de grote dag zelf uit wie er vandoor gaat met de hoofdprijs, een reischeque ter waarde van duizend euro. Dit jaar maakt ook U&I Learning Nederland deel uit van de vakjury.

 

e-Campus Cards - ARTRA en UNI Learning bieden al jarenlang samen online content aan voor de Flexbranche. Vele intercedenten hebben ter voorbereiding op hun SEU examen de online modules van ARTRA en UNI Learning doorlopen. In 2015 heeft ARTRA  e-Campus Cards met groot succes geïntroduceerd. Tijdens het event op 19 november maken alle aanwezigen kennis met ARTRA Cards en kunnen ook zij een prijs winnen tijdens een kennisbattle.

 

UNI Learning Nederland


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.