Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-10-2019 | Article Rating | (0) reacties

CEDEO-erkenning voor SkillsTown: hoge tevredenheid

CEDEO-erkenning voor SkillsTown: hoge tevredenheid

Op 1 oktober ontving SkillsTown opnieuw de Cedeo-erkenning voor online training. Cedeo deed de voorgaande maanden onderzoek naar de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van de online opleider. Een hoge klanttevredenheid onderstreept de ambitie van SkillsTown om het beste uit organisaties, medewerkers én zichzelf te halen, schrijft de opleider in een persbericht. “Vanuit langdurige relaties met onze opdrachtgevers werken we aan een toekomst waarin iedereen zich blijvend ontwikkelt. Dit cijfer bewijst dat klanten die nauwe samenwerking en het resultaat daarvan echt waarderen,” aldus SkillsTown CEO Hans Schuurmans.

Uit het rapport van Cedeo blijkt dat 100% van de opdrachtgevers en deelnemers tevreden tot zeer tevreden is over de samenwerking met SkillsTown. Over de leeromgeving zeggen de klanten: “Het ziet er mooi en verzorgd uit”, “Het is laagdrempelig en gebruikersvriendelijk, ook voor wie niet echt thuis is in computers” en “De leeromgeving is aansprekend en afwisselend”.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.