Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Faculty of Skills | 04-10-2019 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe whitepaper: ontwikkel een blended leertraject

Nieuwe whitepaper: ontwikkel een blended leertraject

Bij het ontwikkelen van een blended leertraject komt ontzettend veel kijken. Natuurlijk moet de inhoud van het programma gemaakt worden, maar om echt succesvol te zijn moet je je aandacht verdelen over tal van gebieden. Dat kun je niet alleen. In onze whitepaper lees je alles om goed beslagen ten ijs te komen. Van de samenstelling van het projectteam, tot een evaluatie waar écht iets uit te halen valt. 


Voor het maken van de whitepaper hebben we geput uit onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van blended leertrajecten. In 21 pagina's nemen we je mee langs het ideale projectteam, stakeholdermanagement, participatie-boosters en de ingrediënten van een inspirerende livedag. Ook lees je praktijkvoorbeelden van ons blended leertraject bij verzekeraar Aon, dat genomineerd werd voor de Learning Technologies Awards 2019 in de categorie Best Use of Blended Learning.

Je kunt de whitepaper hier gratis downloaden. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.