Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Faculty of Skills | 04-10-2019 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe whitepaper: ontwikkel een blended leertraject

Nieuwe whitepaper: ontwikkel een blended leertraject

Bij het ontwikkelen van een blended leertraject komt ontzettend veel kijken. Natuurlijk moet de inhoud van het programma gemaakt worden, maar om echt succesvol te zijn moet je je aandacht verdelen over tal van gebieden. Dat kun je niet alleen. In onze whitepaper lees je alles om goed beslagen ten ijs te komen. Van de samenstelling van het projectteam, tot een evaluatie waar écht iets uit te halen valt. 


Voor het maken van de whitepaper hebben we geput uit onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van blended leertrajecten. In 21 pagina's nemen we je mee langs het ideale projectteam, stakeholdermanagement, participatie-boosters en de ingrediënten van een inspirerende livedag. Ook lees je praktijkvoorbeelden van ons blended leertraject bij verzekeraar Aon, dat genomineerd werd voor de Learning Technologies Awards 2019 in de categorie Best Use of Blended Learning.

Je kunt de whitepaper hier gratis downloaden. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.